Het Belgisch Kinder Kanker Steundfonds vzw

Een lichtpunt voor gezinnen in de donkerste periode in hun leven

Vrijwilligerswerk bij het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds vzw

Vrijwilligerswerk wordt gedaan door een breed scala aan mensen, van alle leeftijden, achtergronden en vaardigheden. Hier zijn enkele categorie├źn van mensen die vaak betrokken zijn bij vrijwilligerswerk:

Studenten: Veel studenten kiezen ervoor om vrijwilligerswerk te doen als onderdeel van hun maatschappelijke betrokkenheid, als aanvulling op hun studie of als manier om praktische ervaring op te doen.

Professionals: Werkende professionals kunnen vrijwilligerswerk doen als een manier om terug te geven aan de gemeenschap, hun vaardigheden te delen of hun talent te gebruiken of om zich in te zetten voor doelen die hen na aan het hart liggen.

Gepensioneerden: Mensen die met pensioen zijn, vinden vaak voldoening in vrijwilligerswerk. Het biedt hen de mogelijkheid om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en hun levenservaring te delen.

Werkzoekenden: Personen die werk zoeken, kunnen vrijwilligerswerk doen om hun cv te versterken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden.

Gemeenschapsleden: Lokale bewoners voelen vaak een sterke band met hun gemeenschap en willen bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit voor iedereen.

Gelovigen: Mensen die lid zijn van religieuze gemeenschappen zijn vaak betrokken bij vrijwilligerswerk als onderdeel van hun geloofspraktijk en als een manier om dienstbaarheid te tonen.

Internationale vrijwilligers: Sommige mensen reizen naar andere landen om vrijwilligerswerk te doen, waarbij ze hun vaardigheden en tijd inzetten voor projecten die wereldwijd een positieve impact hebben.

warme oproep voor vrijwilligers

Vrijwilliger worden

wij houden van onze vrijwilligers

Vacatures

vrijwilligers talent gezocht

Gebruik je talent

Dank U

Voor uw steun en bijdrage

Volg ons op sociale media

facebook
instagram
Insert Image